Zsoldos-Szabó Timcsi

Zsoldos-Szabó Timcsi

.Edző – Reflexológus – Masszőr –

Fitnesz Modell Anyuka 2016

 

Végzettségeim:

  • 2008. Kommunikáció szakos bölcsész-művelődésszervező /
    nyomtatott sajtó, felnőttképzési szakirány – Pázmány Péter Katolikus Egyetem Vitéz János kar
  • 2009-2012 Masszőr (svéd-, cellulit-, nyirok-, sómasszázs)
  • 2012. Reflexológus GYEMSZI-ETI
  • 2017. Fitness Instruktor – IWI
  • 2018. Funkcionális Fascia tréner -Balance Fitness Akadémia
  • 2019. Személyi edző – Art Edzőképzés

Két kisgyermek édesanyjaként tudom, hogy a logisztika-szervezés-tervezés-majd újratervezés (egyszer-kétszer-háromszor 😊) a mindennapok része. Azonban érdemes a sportra is szentelned időt, gyermekeddel pedig felfedezheted a testmozgás új dimenzióját, ami Neked és neki is hasznos. Ennek köszönhetően még több energiával vágsz neki az újabb kalandoknak, csibészkedéseknek, felfedezni valóknak Vele/Velük, akik a legfontosabbak a szívünkben!

A sport mindig is közel állt hozzám, gyermekkoromban sokáig úsztam, később röplabdáztam, felnőttként pedig snowboardoztam, megszerettem az aerobik világát és szemeztem a fitnesz világával is. 2014-ben édesanya lettem, majd 2016-ban a Fitnesz Modell Anyuka versenyen indultam, ahol 66 indulóból a 7. helyen végeztem.

Természetgyógyászati-Reflexológiai tudásomat beleépítem az edzésekbe, akár egy-egy tanáccsal látom el a hozzám fordulókat, akár gyakorlatokkal fűszerezve. Nem kell mindenkinek fitnesz modellnek lennie, nem ez a cél, egyszerűen csak érezd jól magad a bőrödben, a sport rengeteget segít ebben, kimozdít a hétköznapokból, szervezeted működését

Személyi edzések

Nagy kedvencem a személyi edzés, amit örömmel végzek. Nagyon jó látni és érezni azt, hogy egyrészt megbíznak bennem, másrészt pedig mind testileg-lelkileg fejlődnek a Vendégek. Jókat edzünk, nevetünk, töltődünk, na jó azért olykor-olykor a nem-bírom-már-mikor-lesz vége érzés is ott van 😊, de néha ez is kell a fejlődéshez.

Személyre szabottan, szubjektíven és objektíven mérve, a pozitív, előre vivő dolgokra koncentrálva, jó kis feladatokkal felvértezve várlak akár Téged is szeretettel!

Fitt Anya – Babával csoportos óra

Imádom! Egyszerűen imádom!
Anyák tornáznak, alakformáló jellegű órán vesznek részt, miközben a gyermekek ott vannak körülöttünk. Néha ütemesebb zenére,  pörgősebb az óra, de olyan is van, amikor lassabb zenére, a gerincre fókuszálva tornázunk.

A nagyobb gyerekek bandáznak-játszanak együtt, vagy épp megbeszélik az élet nagy dolgait az Ő kis gyerek-nyelvükön, a kisebbek alszanak, esznek vagy épp mosolyognak, kíváncsian figyelnek. Kellemes és hasznos kikapcsolódás ez mindenkinek!

Anya-testi-lelki alakformálása közben, a baba szocializációját is segíti és nem mellesleg nagyon jó baráti kapcsolatok is születnek is Anyukák és Gyermekek között egyaránt.