Online edzés

Fitt-Anya online edzés Zsuzsival és gyermekével

Ez az online edzés egy „majdnem” tipikus alakformáló órának felel meg, egyedisége a jelen levő csemetékben rejlik.

Az újdonsült anyukának nem kell logisztikáznia mikor, ki vigyázzon gyermekére, mert miközben anya tornázik, babája mellette játszhat, esetleg ha úgy tartja a kicsi kedve becsatlakozhasson a tornába. A foglalkozás magába foglalja az állóképesség fejlesztését, ez körülbelül 20 perces intenzívebb mozgást jelent, majd az erősítésen van a hangsúly, ami az egész testre kiterjed. A gyakorlatok változatosak, sokszor eszközöket is segítségül hívunk, legyen szó kézi súlyról, gumikötélről illetve a gyerekeket szórakoztató játékokról, hogy az óra még szórakoztatóbban, még hatékonyabb edzéssel teljen.

Fitt-Anya Online edzés

Alakformáló Online Edzés

Az Alakformáló edzés magába foglalja azokat az erőt és állóképességet fejlesztő gyakorlatokat, amelyekkel a teljes test átmozgatható.

Az alakformáló edzés 10-15 perces intenzív bemelegítéssel indul, majd nyújtással előkészítjük a fejleszteni kívánt izomcsoportokat. Ezután következik 35-40 percben, az egész testre kiterjedően a nagy izomcsoportokat fejlesztő program.

A rendszeres online edzéssel elérhetővé válik a feszes, tónusos izomzat, a kerek popsi, formás vállak. Kortól és edzettségi állapottól függetlenül bárkinek ajánljuk. A gyakorlatok végrehajtásához kézi súlyzót, gumikötelet használunk.

Alakformáló Online edzés

Terhestorna online edzés Kismamáknak

Az online dinamikus terhestorna magába foglalja az aerobik alapjait és online edzés formájában tartalmaz keringésfokozást, erősítést, mobilizálást, relaxációt ill. a vajúdáshoz szükséges légzéstechnika elsajátítását is.

A gyakorlatok változatosak, ügyelünk az intenzitás mértékére, hogy egy várandós édesanya is könnyedén végig tudja csinálni az edzést. Erősítésnél fokozott figyelmet fordítunk a vállöv, hát, medence, csípő tájékra, plusz azok mobilizálására.

Az egész terhestorna koncepció lényege, hogy felkészítsük kismamáink szervezetét, izomzatát, izületeit a szülésre és az utána való regenerációra, hogy könnyedebben vegye a várandóssággal járó nehézségeket.

Ugyanakkor szuper napi rendszeres program, ahol jókat lehet beszélgetni, zenére, ritmusra mozogni és ezzel együtt kiengedni az esetlegesen felgyülemlett feszültséget.

Terhestorna Online edzés kismamáknak

Online edzéssel hozd ki magadból OTTHON is a legjobbat!

Online edzés Home Fitness bérlet 9990Ft/hó

Csatlakozz még ma a Prémium Clubhoz