Molnár Barbara

Molnár Barbara

Végzettségeim:

  • Fitness-wellness instruktor – Schola Európa akadémia
  • Terhestorna oktató – BBGO Terhestorna központ
  • Babamasszázs oktató – MAGYE

Legkedvesebb elfoglaltságom a mozgás, bármilyen élethelyzetben örömömet lelem benne, ezt az érzést szeretném átadni vendégimnek, vagy csak szimplán az embereknek! Tudásvágyam kimeríthetetlen, élvezem kiaknázni a lehetőségeket. A csoportos órák tartása a legkedvesebb tevékenyég számomra. Emberekkel foglalkozni, beszélgetni, esetleg tudni, érezni, hogy jót tettem azzal, amit csinálok, felemelő érzés! Mindig törekszem a vidám hangulatra, de ugyanakkor sosem lankad szakmai figyelmem, ha valakinek plusz motiváció esetleg tanács kell. Egy összetartó közösséget kialakítani és fenntartani a célom, miközben élvezzük velünk született mozgásszeretetünket!

Mottóim:

„Sose félj a kudarctól”
„Az igazi érték a tudásban rejlik”

Terhestorna

Az úgynevezett dinamikus terhestorna magába foglalja az aerobik alapjait, tartalmaz keringésfokozást, erősítést, mobilizálást, relaxációt ill. a vajúdáshoz szükséges légzéstechnika elsajátítását is. A gyakorlatok változatosak, ügyelünk az intenzitás mértékére, hogy egy várandós édesanya is könnyedén végig tudja csinálni az edzést. Erősítésnél fokozott figyelmet fordítunk a vállöv, hát, medence, csípő tájékra, plusz azok mobilizálására. Az egész terhestorna koncepció lényege, hogy felkészítsük kismamáink szervezetét, izomzatát, izületeit a szülésre és az utána való regenerációra, hogy könnyedebben vegye a várandóssággal járó nehézségeket.  Ugyanakkor szuper napi rendszeres program, ahol jókat lehet beszélgetni, zenére, ritmusra mozogni és ezzel együtt kiengedni az esetlegesen felgyülemlett feszültséget.

Fitt anya babával

Ez az óra egy „majdnem” tipikus alakformáló órának felel meg, egyedisége a jelen levő csemetékben rejlik. Az újdonsült anyukának nem kell logisztikáznia mikor, ki vigyázzon gyermekére, mert miközben anya tornázik, babája mellette játszhat, esetleg ha úgy tartja a kicsi kedve becsatlakozhasson a tornába. A foglalkozás magába foglalja az állóképesség fejlesztését, ez körülbelül 20 perces intenzívebb mozgást jelent, majd az erősítésen van a hangsúly, ami az egész testre kiterjed. A gyakorlatok változatosak, sokszor  eszközöket is segítségül hívunk, legyen szó kézi súlyról, gumikötélről illetve a gyerekeket szórakoztató játékokról, hogy az óra még szórakoztatóbban, még hatékonyabb edzéssel teljen.