Szenczi Zsuzsi

Szenczi Zsuzsi

.Edző – Reflexológus – Masszőr –

Fitnesz Modell Anyuka 2016

 

Végzettségeim:

  • Aerobik sportedző – 2010 Fitness Company
  • Személyi edző – 2012 Fitness Company
  • Aquafitness oktató – 2013 Fitness Company
  • Életmód és táplálkozási tanácsadó – 2014 Fitness Company
  • Kinesio tape – 2019 Buddha Stúdió
  • Terhestorna oktató – 2020 BBGo Fitness
  • SMR tréner – 2020 Balance Akadémia
  • Sportrehabilitációs tréner (folyamatban) – 2021 Balance Akadémia

Szenczi Zsuzsi vagyok, az életem szerves részét képezi a sport.

7 éves koromtól kezdve atletizáltam, majd 6 évig kempo küzdősportoltam, melyben nagyon sok szép eredményt értem el, többek közt hárompontos küzdelemben megszereztem a világbajnoki bronzérmet a korosztályomban.

A másik kedvenc sportágam a tenisz, ami a mai napig az életem része maradt.
A tenisz mellett több fitness ágazatban is kipróbáltam magam.

A Fitness Companyben szereztem az első sportvégzettségemet, mint aerobik sportedző, majd rá 2 évre a személyi edző tanfolyamot is elvégeztem.
Ezt követően több tanfolyamon is részt vettem.

Úgy gondolom, egy jó szakembernek állandóan képeznie kell magát és lépést kell tartania az új trendekkel is, emiatt veszek részt folyamatosan kisebb-nagyobb képzéseken, amikkel bővítem tudásomat.

Büszkén mondhatom el magamról és a vendégeimről is, hogy a sok munka mindig meghozta a kívánt eredményt.
Volt akiknek testi, volt akiknek lelki problémáin a sport, valamint a kitartásuk, elszántságuk és a tudásomba vetett hitük és bizalmuk segített.

Jó érzés számomra, hogy tapasztalataimat és tudásomat kamatoztathatom a hivatásomban és ezt meg is oszthatom Veletek!

Sok szeretettel és kreatív edzésekkel várlak Titeket óratípustól függően alkalmanként becsatlakozó kis edzőpartneremmel, kisfiammal Bendegúzzal együtt.

Alakformáló babával

Alakformáló babával órára azokat a babás anyukákat várom, akik szülés utáni gyors és szakszerűen felügyelt testi regenerálódásra vágynak, vagy éppen ki vannak éhezve egy erős, kondi jellegű órára, de még mindig igénylik, hogy a pici (2-12 hónapos korig) ott sündörögjön mellettük.
Érdeklődő anyukák velem tornázhatnak, egy jó kis alakformáló jellegű órán vesznek részt, miközben a gyermekek ott vannak körülöttünk. Néha ütemesebb zenére, pörgősebb az óra, de olyan is van, amikor lassabb zenére, a gerincre fókuszálva edzünk.
Egyik órán sem feledkezünk meg a piciről időnként, igény szerint őt is jól átmozgatjuk, masszírozzuk, bevezetjük a ritmusos zene és a mozgás rejtelmeibe, aminek köszönhetően hamarabb fedezi fel teste erejét és kezdi meg az önálló aktív mozgást.