Belényi Bea

Belényi Bea

Végzettségeim:

  • Biológia és testnevelés szakos tanár -1999 ELTE
  • Okleveles Gyógytestnevelő -2007 Semmelweis Egyetem
  • SFG I.- Kettlebell instruktor -2019.StrongFirst Hungary

Belényi Bea vagyok, okleveles gyógytestnevelő, személyi- és fitness edző, terhestorna specialista, SFG és SMR tréner, a budapesti BBGo Női Fitness alapítója és vezetője. 15 évvel ezelőtt hoztam létre Magyarországon az első olyan mozgás stúdiót, ahol kimondottan a terhes kismamáknak, kisgyermekes anyukáknak nyújtottunk mozgási, sportolási lehetőséget. 11 évvel ezelőtt még nagyobbat álmodtunk és létrehoztuk a BBGo Női Fitnesst, ami 400nm-en nyúlt gyermekbarát sportolási és edzési lehetőséget a nők életének minden szakaszában.

Mottóm:

“Életem a sport, gyere válj az életem részévé!”

Specialitások:

  1. Mozgásforma szempontjából személyes specialitásom a dinamikus Terhestorna koncepció, melynek oktatását már 10 éve folytatom kimondottam edzők, gyógytornászok, gyógytestnevelők, védőnők részére országosan és a határon túli magyar ajkú (szerb, szlovák, román, ukrán és osztrák) szakemberek számára. Szakértelmünket, sikerünket 16 év alatt több mint 2300 kismama és egészséges gyermeke garantálja!
  2. Személyi edzőként komoly hangsúlyt fektetek a mobilitásra, az ülőmunkából, mozgásszegény életmódból, sérülésekből adódó állóképességi hiányosságok rehabilitációs jellegű pótlására. Meggyőződésem, hogy izmaink, izületeink funkcionális egészsége után jöhet csak az izomtömeg növelése és az alakformálás. Hiszem, hogy a jó személyi edző motiváló erő, szakember, lélekgyógyász, tanár és jó társaság egy személyben, akinek feladata, hogy megkönnyítse, hatékonnyá és nem utolsósorban felüdüléssé varázsolja az edzéseidet.
  3. 2019-ben indult első Kettlebell Amazon alapképzésünk és már szemmel láthatóan megváltozott mindenki tartása és a kettlebell-hez való hozzáállása. Mindenkinek ajánlom a kettlebell-es edzéseket, mert hihetetlenül hatékonyan megerősíti a hátad, derekad, a core izmokat. Ha nehezedre esik ülni, állni derék- és gerincproblémák miatt, akkor tudod, hogy miről beszélek. Ha soha nem voltál derékfájós, akkor itt az ideje elkezdeni az erősítést!

 

Milyen órákon találkozhatsz vele: