HOME FITNESS PRÉMIUM TAGSÁG

MI EZ A HOME FITNESS PRÉMIUM TAGSÁG?

A BBGo Női Fitness online edzőterme.
Nálunk az otthoni edzés nem jár lemondással.

A jelenlegi korlátozott mozgástér mellett méginkább fontos, hogy otthon is rendszeresen mozogj. A Home Fitness Prémium tagság legjobb módja annak, hogy megőrizd a fizikai és mentális egészségedet.

#Maradj(FITT)Otthon #EdzzOtthon
 • Heti 4 teljesen új fitness edzés
 • Korlátlan hozzáférés a korábbi edzések videóihoz
 • Támogató Home Fitness közösség, hogy fenntartsd a motivációd
 • Szakértői tanácsadás, amikor szükséged van rá
 • Újra találkozhatsz kedvenc edzőiddel
Milyen előnyei vannak a Home Fitness Prémium tagságnak?

13 év alatt a BBGo Női Fitness-nél tökéletesített edzésformákat most a nappalidra szabva kaphatod meg, így gondtalanul élvezheted a mozgás örömét otthon is, akkor amikor akarod a nap 24 órájában. Nincs távoli, elérhetetlen oktató, több utazással eltöltött idő és feszengés, hogy mi lesz ha meglátnak mások, csak az aktív torna áldásos hatásai maradnak.

Profi edzőink és oktatóink Home Fitness edzései segítségével bárki találhat magának olyan mozgásformát, ami garantáltan átmozgatja kortól szinte függetlenül az élet minden szakaszában!

HIÁNYOZNAK A RÉGI ISMERŐSÖK A TEREMBŐL? VALÓSZÍNŰLEG ŐK MÁR A HOME FITNESS TAGJAIT GYARAPÍTJÁK!

A Prémium Facebook zárt csoporton belül újra egymásra találhattok és megbeszélhetitek, hogyan vonhatjátok be akár a gyerkőcöket is a tornába, hogy online bandázhassanak 🙂

Mi kapsz a Home Fitness Premium Club-tól?

Hozzáférést kapsz több, mint 500 online videós edzésünkhöz a weboldalon és a facebookon egyaránt. A havi tagsági díj megfizetése után jelentkezhetsz Home Fitness Prémium club FB zárt csoportunkba, ahol hétről-hétre változatos edzéseket biztosító órarendnek megfelelően a FB Live-okat követve top formában maradhatsz. Tagságod érvényessége alatt bármikor visszanézheted az évek során tökéletesre formált edzéseinket, amelyek már vendégeink ezreinek segítettek elérni kitűzött céljaikat, azt az egyedi, személyes célt amire most Te is vágysz.

Röviden, tömören: egy bárhol és bármikor könnyen elérhető, bizonyítottan eredményes, ráadásul időhatékony megoldást tested fitten tartására!

Home Fitness Prémium Klub

A Home Fitness Premium Club-ot NEKED találtuk ki, mert:
 • Velünk végre elérheted álmaid alakját az otthonod kényelméből is
 • Csak a mozgás örömére koncentrálhatsz, hiszen nem bámul senki, akit nem akarsz
 • Az otthonodra szabtuk edzéseinket, így akár az edzőtermi mozgással egyenértékű
  erdeményeket tudsz elérni otthonról
 • Egy rendszeres, aktív, mozgást szerető közösség tagja leszel, akikkel az otthoni fitness mellett az egyéb kihivásaitokról is tudtok majd beszélni
 • Oktatóink 24 órán belül megválaszolják minden kérdésedet és személyre szabott
  tippeket adnak az otthoni edzésekkel kapcsolatban
GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Lehet máshogy is fizetni mint bankkártyával?

Mivel a Prémium tagság a havidíjak automatikus levonásával működik, valamint egyes extra termékeket és szolgáltatásokat a tagok egy kattintással vásárolhatnak meg, ezért kizárólag online bankkártyás fizetést tudunk elfogadni. A bankszámládhoz elvileg jár bankkártya is. Ha még nincs, gyerekjáték ilyet rendelni a bankodtól, de mindenképp olyat igényelj, amivel tudsz online is vásárolni!

Csak Facebook profillal lehet előfizetni?

Mivel a Facebook segítségével tudsz belépni a Home Fitness zárt csoportba és a Facebook profiloddal tudsz csak részt venni az élő fitness órákon a zárt csoportban, ezért szükséges a Home Fitness előfizetéshez a Facebook profil. (A személyes Facebook profiloddal lehet belépni, céges / közszereplő oldallal nem) Előfizetés után ne felejts el jelentkezni a zárt csoportba!

Itt tudsz jelentkezni és belépni: https://www.facebook.com/groups/HomeFitnessPremium

A rendszeres LIVE workshopokat is a Facebook-on tudod csak követni élőben. Még nincs Facebook profilod? Kattints ide: Hogyan lehet Facebook profilt létrehozni, lépésről lépésre.

El lehet ezt számolni mint céges költség? Hogy kapok számlát?

Igen, a Home Fitness Prémium Club tagság egészségmegőrző tevékenység, ezért elszámolható. Minden egyes tranzakcióról automatikusan küldünk névre szóló ÁFÁ-s számlát a regisztrációkor megadott email címedre.

A családból/cégtől többen is jönnénk, van csoportos jelentkezés?

Mivel mindent megtettünk, hogy a havidíjakat a legjobb áron kínáljuk, ezért további kedvezményt nem tudunk adni. A tagság személyhez kötött, nem céghez. Ráadásul eltérő lehet, hogy a feltételezett csapatból az egyes emberek meddig maradnak együtt, vagy meddig maradnak Home Fitness Prémium Club tagok. Ezért ha többen szeretnétek csatlakozni, kérjük, hogy mindenki külön-külön vásároljon tagságot.

Melyik bankkártyámmal fizessem?

A legjobb, ha a saját bankkártyáddal, amin minden hónapban rendelkezésre áll a kellő fedezet az automatikus megújításhoz.

Milyen bankkártyával fizessek elő? Mi történik, ha lejár a bankkártyám, megszakad a tagságom?

Gondoltunk erre is Fogsz kapni figyelmeztetést, és a Profil oldalon könnyen megadhatsz egy új kártyát, így fennmarad az előfizetésed folytonossága.

Külföldi bankszámlám/ bankkártyám van, elő tudok így is fizetni?

Igen, a Simple Pay rendszere elfogadja a külföldi bankkártyákat is, EU adószámos cég vagyunk, úgyhogy regisztrálj bátran!

Azt lehet, hogy egy hónapra előfizetek, minden tananyagot letöltök, és aztán lemondom?

Már egyetlen havidíj befizetésével hozzáférsz az eddigi edzésekhez. A videókat nem lehet letölteni, mint a Netflix-en. Tehát ha egy hónap alatt nekiesel és intenzíven végignyomod az összes edzést, akkor hajrá! Viszont az új élő közvetítésekről, a Facebook csoportról, a workshopokról le fogsz maradni. Akkor legyél Prémium Club tag ha az egészséged miatt FOLYAMATOSAN szükséged van fitness támogatásra, szakképzett edzőkre, partnerekre.

Lehet váltani éves- és havidíj fizetés között?

Igen. Ha már tag vagy, a zárt honlapra való belépés után találsz egy Profil menüpontot, ott tudsz majd váltatni a havi és az éves díj fizetése közt.

Milyen garancia van a tagsági díjra?

Erre a szolgáltatásunkra NEM kínálunk garanciát, mivel már az első havidíj kifizetésével annak minimum dupláját kapod meg ellenértékként. Ha még nem ismersz minket, és nem bízol bennünk, kérlek látogasd meg a 13 éves Fitness termünk Facebook oldalát, vagy a 2 milliós feletti nézettségű YouTube csatornánkat először. Ha előfizetsz, 1 havi díj ára lesz a maximális veszteséged.

Hogy lehet lemondani?

Be kell jelentkezned a https://homefitness.hu/fiokom/ oldalon jelszóval és itt le tudod mondani az előfizetés megújítását. Ha valamiért nem sikerül, akkor írj egy email-t az info@homefitness.hu címre, vagy hívj munkanapokon, munkaidőben a 06 70 335 99 92 -es telefonszámunkon, és 1 munkanapon belül töröljük a előfizetésed megújítását, valamint megszüntetjük a bankkártyád automatikus terhelését.

De vigyázz, mert a lemondásnak következményei vannak, lásd következő pont.

Lemondáskor jár vissza pénz?

Nem. Ha havi előfizetést választasz, és a hónap vége előtt lemondod, akkor a 30 nap lejártáig marad érvényes a hozzáférésed, utána automatikusan törlődik.

Fordulónapig még minden videót elérsz.

Ha egyszer lemondtam, visszajöhetek még tagnak?

A Home Fitness egyik fő értéke a közösség, és a hűséges tagok, a fitness mellett elkötelezett tagok. Ezért nem támogatjuk a csiki-csuki, kukucskáló tagokat. Amikor valaki először lemondja a tagságát, 3 hónapig nem fizethet elő újra. Ha visszajön és utána másodszor is lemondja, akkor végleg kizárjuk a Home Fitnessből-ből. Igen, szigorúak vagyunk, de ezt a hűséges tagjaink nagyra értékelik, mert ettől lesz minőségi és zavartalan a közösség.

Idáig elolvastam, és még mindig bizonytalan vagyok

Kösz az őszinteséget. Azt javaslom, hogy fizess elő egyetlen hónapra, a Home Fitness Prémium tagságra. Ez Bruttó 9900 Ft. Ezért cserébe hozzáférsz egy hónapig minden tartalmunkhoz. Belépést kapsz a zárt Facebook csoportunkba egy hónapra. Nézz körül. Különleges máshol nem látható edzésvideókat, értéket, kapcsolatot fogsz itt találni. Ha a hónap végén úgy döntesz, hogy nem éri meg neked, csak szólj pár nappal az első hónap lejárta előtt, és töröljük a
tagságodat, és az egész kaland csak 9900 forintba került. Ha mégebben is bizonytalan vagy, akkor kösz szépen, hogy megfontoltad a Home Fitness Prémium tagságot, de akkor ez nem Neked való. Ha mégis benne vagy, akkor katt az oldal alján a gombra!

A Home Fitness Prémium Club-ot NEKED találtuk ki, mert:
 • Egészséged alapja a mozgás!
 • Itt profikkal együtt edzhetsz!
 • Végre azt mondhatod, megcsináltam!

Ideje csatlakozni a Home Fitness Prémium tagsághoz!