Adatvédelmi Tájékoztató

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

(Utolsó módosítás: 2020. március 29)

 1. HATÁLY
  1. A jelen Adatvédelmi szabályzat vonatkozik az ön személyes adatainak kezelésére, az önnek egyik alábbi weboldalra történő látogatása során noifitnesz.hu, bbgo.hu, noifitness.hu, homefitness.hu, karantenfitness.hu; illetve bármely weblap esetén, ahol ezen Adatvédelmi szabályzatot közzétették („Weblapok”).

Vonatkozik továbbá az Ön, velünk e‑mail-en, telefonon, vagy közösségi média csatornáinkon (például Facebook) folytatott kommunikációjára, továbbá, ha igénybe veszi valamely szolgáltatásunkat.

Jelen szabályzat vonatkozik üzleti partnereinkre, munkatársainkra is.

A jelen Adatvédelmi szabályzat érvényes bármilyen más összefüggésben is, amikor ön megadja nekünk a személyes adatait (például információt kér e-mailben, vagy bármely más módon kapcsolatba lép velünk). Ha személyes adatainak összegyűjtése vagy kezelése során utalás történik egy másik adatvédelmi szabályzatra, bármilyen ellentmondás esetén az a másik adatvédelmi szabályzat élvez elsőbbséget, a jelen adatvédelmi szabályzattal szemben.

  1. Ha többet akar tudni arról, hogyan kezeljük a személyes adatokat a sütiken, közösségi bővítményeken és más típusú nyomkövető technológiákon keresztül, tekintse meg Cookie szabályzatunkat.
  2. Ahol a jelen Adatvédelmi szabályzatban törvényekre vagy szabályokra történik hivatkozás, az következésképpen az említett jogszabályok hatályos szövegére vonatkozik, a Tájékoztató kiadását követő módosításokat is beleértve.
  3. Fenntartjuk a jogot a jelen Adatvédelmi szabályzat egyoldalúan történő módosítására és átdolgozására. A fenti esetben, a változásokról, módosításokról és átdolgozásokról a Weblapokon keresztül jelenik meg tájékoztatás, lehetőleg a változás előtt két héttel. Weboldalaink bármilyen további használatára ezután a módosított Adatvédelmi szabályzat vonatkozik.
 1. KIK VAGYUNK?

A vonatkozó európai jogszabály során az adatkezelő meghatározott adatait közzé kell tenni. Ezek az alábbiak:

Név:                                                   Adria Security Kft.

Székhely:                                           1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 110.

Cégjegyzékszám:                               01-09-911252

Adószám:                                           14598894-2-42
Törvényes képviselő:                         Németh László

Kapcsolattartási e-mail:                      info@noifitnesz.hu

E-mail adatvédelmi panaszokra:        info@noifitnesz.hu

Adatvédelmi tisztviselő:                    Nem történik olyan adatkezelés, amely kinevezést igényelne

továbbiakban: adatkezelő

 

 1. KI FELELŐS AZ ÖN SZEMÉLYES ADATAIÉRT?
  1. Az Adria Security Kft adatkezelőként jár el azoknak a személyes adatoknak a kezelésében, amelyeket ön a szolgáltatásink bármelyikének igénybevétele során megad, vagy amelyek a szolgáltatás teljesítéséhez szükségesek.
  2. Adatfeldolgozók segítik a szolgáltatásainkat, mint a weblapok üzemeltetői, mailszervezerek üzemeltetői, a személyi edzők bizonyos esetekben.

 

 1. MELY SZEMÉLYES ADATAIT KEZELJÜK?
  1. Amikor ön valamelyik Weblapunkat vagy közösségimédia-csatornánkat használja, az alábbi kategóriákba eső személyes adatokat kezelhetjük:
   • Technikai információk, úgy mint az Ön eszközére, az IP-címére, a böngészőjére, a földrajzi helyzetére és az operációs rendszerére vonatkozó információk;
   • Böngészés során tanúsított magatartás, például az oldalakon tett látogatás hossza, mely linkekre kattint rá, mely lapokat látogatja meg, és hogy milyen gyakorisággal teszi ezt.
  2. Amikor e‑mailben, telefonon, faxon vagy közösségimédia-csatornákon keresztül kommunikál velünk, a következő kategóriákba eső személyes adatokat kezelhetjük:
   • Személyazonossági információk, amelyeket Ön a rendelkezésünkre bocsát, például keresztneve, vezetékneve, életkora;
   • Elérhetőségi adatok, amelyeket rendelkezésünkre bocsát, például e‑mail címe, levélcíme, telefonszáma;
   • A kommunikáció tartalma, például az Ön kérése, kérdése, jelentkezése;
   • A kommunikációra vonatkozó informatikai információk, például kivel kommunikál a mi részünkről, illetve a kommunikáció dátuma és időpontja;
   • Nyilvánosan elérhető információk önről, például a közösségimédia-profilján nyilvánosan elérhető információk, ha a Facebook csoportunkhoz csatlakozik;
   • Bármilyen más személyes adat, amelyet rendelkezésünkre bocsát.
  3. Amikor igénybe vesz egy on-line szolgáltatást, az alábbi kategóriákba eső személyes adatokat kezelhetjük:
   • Az Ön által rendelkezésünkre bocsátott személyazonossági információk, például keresztneve, vezetékneve, neme, születési ideje, életkora;
   • Az ön által rendelkezésünkre bocsátott elérhetőségi adatok, például az e‑mail címe, a levélcíme és telefonszáma;

 

 

  1. Amikor szolgáltatást vesz igénybe ellenértékért, a következő kategóriákba eső személyes adatokat kezelhetjük:
   • Az ön által rendelkezésünkre bocsátott személyazonossági információk, például keresztneve, vezetékneve;
   • Az ön által rendelkezésünkre bocsátott elérhetőségi adatok, például e‑mail címe, levélcíme, telefonszáma;
   • Megrendelésének részletei;
   • Fizetési részletek, például mennyit fizetett a vásárlásáért és milyen módon.
 1. MIÉRT ÉS MILYEN JOGALAPON HASZNÁLJUK AZ ÖN SZEMÉLYES ADATAIT?
  1. Az alábbi táblázatban ismertetjük, hogy milyen célokból kezeljük a személyes adatait, és milyen jogalapon tesszük ezt. A következő jogalapokra támaszkodunk:
   • Az ön hozzájárulása, amely során önt tájékoztatjuk arról, hogy mit jelent ez a hozzájárulás, azelőtt hogy ön szabad akaratából a hozzájárulását adná;
   • Önnel kötött szerződés, abból a célból, hogy azt teljesítsük, vagy hogy lépéseket tegyünk, mielőtt szerződést kötnénk önnel a szolgáltatás igénybevételére;
   • Jogi kötelezettség, amelynek eleget kell tennünk;
   • Saját jogos érdekünk, például a Weblapjaink, a közösségi médiacsatornánk és a szolgáltatásaink folyamatos tökéletesítése annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt biztosítsuk Önnek, hogy megvédjük ezeket a visszaélésektől és a jogellenes tevékenységektől..

 

 

  CÉL JOGALAP
1. Személyes adatait azért kezeljük, hogy marketing információkat küldjünk Önnek, amennyiben ön hozzájárulását adta ahhoz, hogy ilyen promóciós információkat kapjon. Az ön hozzájárulása

 

2. Személyes adatait azért kezeljük, hogy a rendelését fel tudjuk dolgozni, és el tudjuk juttatni önnek az ön által kért anyagokat vagy információkat, illetve nyújtani tudjuk önnek az ön által kért szolgáltatásokat, illetőleg a fizetést le tudjuk bonyolítani az igénybevett szolgáltatókon keresztül. Az önnel kötött szerződés
3. Személyes adatait azért kezeljük:

•       hogy megfeleljünk azoknak a jogi kötelezettségeknek, amelyeket a jogszabályok és európai jogi aktusok meghatároznak, vagy

•       hogy eleget tegyünk bármely ésszerű kérésnek, amely illetékes bűnüldözési hatóságok vagy képviselőik, igazságügyi hatóságok, kormányhivatalok vagy ‑szervek (köztük az illetékes adatvédelmi hatóságok) felől érkezik.

Jogi kötelezettség
4. Személyes adatait azért kezeljük, hogy statisztikai elemzéseket végezzünk, azért hogy tökéletesíteni tudjuk Weboldalainkat, promóciós információinkat, anyagainkat és szolgáltatásainkat, illetve, hogy új anyagokat és szolgáltatásokat tudjunk kifejleszteni. Saját jogos érdekünk
5. Személyes adatait azért kezeljük, hogy megvédjük saját jogos érdekeinket, vagy megvédjük egy harmadik fél jogos érdekeit, ha valamelyik Weboldalunk, a közösségimédia-csatornáink vagy más kommunikációs csatornák ön általi használata az alábbiaknak minősülhet:

•       valamelyik Weboldalunk érvényes használati feltételeinek, szellemi tulajdonhoz fűződő jogoknak, illetve saját vagy harmadik fél bármely más jogainak megsértése, vagy

•       vírusok, trójai programok, kémprogramok, rosszindulatú programok vagy más formában megjelenő rosszindulatú kódok okozta veszély vagy fenyegetés áll fenn, amely valamelyik Weboldalunk, közösségimédia-csatornáink vagy más kommunikációs csatornák, illetve saját, kiválasztott partnerünk vagy egy harmadik fél informatikai rendszereinek biztonsága vagy integritása ellen irányul, vagy

•       olyan tevékenység, amely gyűlölködő, obszcén, diszkriminatív, rasszista, rágalmazó, rosszindulatú, káros, illetve egyéb módon nem helyénvaló vagy jogellenes.

Saját jogos érdekünk
 1. MEGOSZTJUK-E AZ ÖN SZEMÉLYES ADATAIT?
  1. Személyes adatait sosem közöljük harmadik felekkel az ön beleegyezése vagy más jogi alap nélkül, hacsak nincs erre jogi kötelezettségünk. Ugyanakkor a szolgálttás ellátása érdekében egyes részfeladatokat külső szolgáltatókra bízunk, hogy:
   • biztosítsák önnek a Weboldalainkat (például tárhelyszolgáltató); vagy
   • a promóciós információinkat megfelelően célozzák (például marketingcég); vagy
   • a befizetését kezeljék (például pénzügyi szolgáltató).

E harmadik felek az ön személyes adatait kizárólag a nevünkben és az erre vonatkozó írásbeli utasításunk alapján kezelhetik. Azt is garantáljuk, hogy e harmadik feleket megfelelő gondossággal választjuk ki.

  1. Jogi kötelezettségünk miatt, lehetséges, hogy meg kell osztanunk az Ön személyes adatait illetékes bűnmegelőzési szervekkel vagy azok képviselőivel, igazságügyi hatóságokkal, kormányszervekkel vagy ‑testületekkel, például illetékes adatvédelmi hatóságokkal.
  2. Anonimizált adatokat azonban elküldhetünk más szervezeteknek, amelyek felhasználhatják ezeket az anyagaik és szolgáltatásaik tökéletesítésére, valamint ezen anyagok és szolgáltatások marketingjének, megjelenítésének és értékesítésének és személyre szabásának céljából.
 1. HOL KEZELJÜK AZ ÖN SZEMÉLYES ADATAIT?
  1. Személyes adatait kizárólag az Európai Gazdasági Térségen (EGT) belül kezeljük.

 

 1. MILYEN MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI INTÉZKEDÉSEKET ALKALMAZUNK?
  1. Kizárólag azokat a személyes adatokat kezeljük, amelyek a fent említett célok eléréséhez szükségesek.
  2. Az Ön személyes adatait csak a fent felsorolt célok eléréséhez szükséges ideig kezeljük, vagy amíg vissza nem vonja a kezelésükre való hozzájárulását. Hozzájárulásának visszavonása azzal is járhat, hogy a továbbiakban nem tudja használni valamelyik Weboldalunk egészét vagy egy részét. Amikor személyes adataira már nincs szükség a fent meghatározott célokra, azokat személyazonosításra alkalmatlanná tesszük, kivéve, ha:
   • Az adatkezelőnek vagy bármely más harmadik félnek különösen fontos érdeke, hogy a birtokunkban lévő személyes adatok azonosíthatók maradjanak; vagy
   • Jogi vagy szabályozási kötelezettség, bírósági végzés vagy közigazgatási határozat, amely miatt a személyazonosításra alkalmatlanná tételt nem végezhetjük el.
  3. Megfelelő technikai és szervezési intézkedéseket teszünk azért, hogy személyes adatait megvédjük a jogosulatlan hozzáféréstől vagy a lopástól, valamint a véletlen elvesztéstől, manipulálástól vagy megsemmisítéstől. Munkatársaink, illetve harmadik felek munkatársai akikre szigorú titoktartási kötelezettségek vonatkoznak, kizárólag csak az elengedhetetlenül szükséges mértékben férhetnek hozzá az ön adataihoz. Ön tudomásul veszi, hogy teljes biztonság és védettség, azonban, még a legnagyobb erőfeszítés esetében sem jelent garanciát.

 

 1. MILYEN JOGOK ILLETIK MEG?
  1. Bármikor kérhet információkat a személyes adatairól, kérheti személyes adatai helyesbítését, törlését vagy korlátozását, és tiltakozhat a további adatkezelés ellen oly módon, hogy a kapcsolattartói e-mail címre vagy postai címre küldi kérését.
  2. Jogában áll hozzáférést kérni az Önhöz tartozó személyes adathoz. Ez azt jelenti, hogy Ön jogosult arra, hogy másolatot kérjen tőlünk személyes adatairól. Fenntartjuk a jogot, hogy ésszerű összegű adminisztrációs díjat számoljunk fel olyan egymás követő többszöri hozzáférési kérelem esetén, amelyeket egyértelműen kellemetlenkedés vagy károkozás céljából nyújtanak be. Minden kérelemben meg kell határozni, hogy Ön mely adatkezelési tevékenység tekintetében kívánja gyakorolni hozzáférési jogát és meg kell adni, hogy mely adatkategóriákhoz kíván hozzáférni.
  3. Ön jogosult arra, hogy helyesbítést igényeljen, kérheti bármely Önre vonatkozó pontatlan személyes adat díjmentes helyesbítését. Ha helyesbítési kérelmet ad be, a kérelemhez bizonyítékot kell mellékelnie a helyesbítendő adatok tévességéről.
  4. Ön jogosult arra, hogy visszavonja személyes adatai kezelésére vonatkozó korábban adott hozzájárulását (amennyiben azt az adatot hozzájárulás alapján kezeltük).
  5. A törléshez való jog („az elfeledtetéshez való jog”), vagyis ön jogosult arra, hogy kérje az önhöz tartozó személyes adatok törlését, ha az adatokra már nincs szükség abból a célból, amelyből azokat gyűjtötték, vagy ha ön visszavonja az adatkezelés alapját képező hozzájárulását. Ugyanakkor szem előtt kell tartania, hogy a törlésre vonatkozó kérelmeket az alábbiak figyelembevételével bíráljuk el:
   • Saját érdekeink és harmadik felek érdekei, elsőbbséget élveznek az Ön érdekeivel szemben; vagy
   • Jogi, vagy szabályozási kötelezettségek, közigazgatási határozatok vagy bírósági végzések, amelyek szóban forgó törlést megakadályozzák.
  6. Az adatkezelés korlátozásához való jog, tehát Ön jogosult arra, hogy törlés helyett kérje, hogy korlátozzuk személyes adatainak kezelését, ha:
   • Épp ellenőrizzük a személyes adatainak pontosságát; vagy
   • Az adatkezelés jogellenes, és Ön ellenzi a személyes adatainak törlését; vagy
   • Önnek szüksége van személyes adataira, jogi követelés megállapítása, érvényesítése, illetve védelme céljából. Míg nekünk a fent felsorolt célokból már nincs szükségünk rájuk; vagy
   • Épp ellenőrizzük, hogy saját jogos érdekeink elsőbbséget élveznek-e az ön érdekeivel szemben, ha ön a tiltakozáshoz való jogát gyakorolja (lásd alább).
  7. Ön jogosult arra, hogy tiltakozzon a személyes adatai kezelésével kapcsolatban, ha azok kezelése közvetlen üzletszerzés érdekében történik, továbbá ha:
   • Az ön saját helyzetével kapcsolatos, igazolható okokkal magyarázható a szóban forgó tiltakozás; és
   • Az adatkezelés saját jogos érdekünk alapján történik, és saját jogos érdekeink nem élveznek elsőbbséget ön érdekeivel szemben.
  8. Az adathordozhatósághoz való jog, vagyis ön jogosult arra, hogy az ön által rendelkezésünkre bocsátott, önre vonatkozó személyes adatokat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, ha az adatkezelés alapját az ön hozzájárulása vagy egy önnel kötött szerződés képezi, és az adatkezelés automatizált módon történik.
  9. Ha a fent felsorolt egy vagy több jog gyakorlására irányuló kérelmet kíván benyújtani, forduljon a weblapon jelzett elérhetőségünk bármelyikére. A jog gyakorlását kérő e‑mailt nem tekintjük arra vonatkozó hozzájárulásnak, hogy személyes adatait a kérelem feldolgozásához szükséges mértéken túl is kezeljük. Egy ilyen kérelem az alábbi feltételeknek kell, hogy megfeleljen:
   • Egyértelműen fejtse ki, hogy mely jogát szeretné gyakorolni; és
   • Egyértelműen fejtse ki, hogy milyen okból kíván élni a jogával, ha ez követelmény; és
   • A kérelme legyen keltezve és aláírva; és
   • Tartalmazzon olyan adatokat, amelyek az Ön azonosítását lehetővé teszik.

Kérelmének kézhezvételét azonnal visszaigazoljuk önnek. Ha a kérelem megfelel a fenti feltételeknek és érvényesnek bizonyul, akkor ésszerű időtartamon belül, de legkésőbb a kérelem kézhezvételétől számított harminc (30) napon belül eleget teszünk neki. Ha panasza merül fel személyes adatainak általunk történő kezelésével kapcsolatban, bármikor fordulhat hozzánk panaszával a weblapon szereplő címek bármelyikén. Ha válaszunkkal továbbra sem elégedett, panasszal élhet az illetékes adatvédelmi hatóságnál:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C

ügyfélszolgalat@naih.hu

Vagy az Ön, választása szerint, a Fővárosi vagy lakóhelye szerint illetékes törvényszéken közvetlenül keresettel is élhet.