Home Fitness Ingyenes

Fitt-Anya edzések Timcsivel és a gyermekekkel

Ez az óra egy „majdnem” tipikus alakformáló órának felel meg, egyedisége a jelen levő csemetékben rejlik.

Az újdonsült anyukának nem kell logisztikáznia mikor, ki vigyázzon gyermekére, mert miközben anya tornázik, babája mellette játszhat, esetleg ha úgy tartja a kicsi kedve becsatlakozhasson a tornába. A foglalkozás magába foglalja az állóképesség fejlesztését, ez körülbelül 20 perces intenzívebb mozgást jelent, majd az erősítésen van a hangsúly, ami az egész testre kiterjed. A gyakorlatok változatosak, sokszor  eszközöket is segítségül hívunk, legyen szó kézi súlyról, gumikötélről illetve a gyerekeket szórakoztató játékokról, hogy az óra még szórakoztatóbban, még hatékonyabb edzéssel teljen.

Alakformáló Otthoni Edzések

Ez az óratípus magába foglalja azokat az erőt és állóképességet fejlesztő gyakorlatokat, amelyekkel a teljes test átmozgatható.

Az óra 10-15 perces intenzív bemelegítéssel indul, majd nyújtással előkészítjük a fejleszteni kívánt izomcsoportokat. Ezután következik 35-40 percben, az egész testre kiterjedően a nagy izomcsoportokat fejlesztő program.

A rendszeres edzéssel elérhetővé válik a feszes, tónusos izomzat, a kerek popsi, formás vállak. Kortól és edzettségi állapottól függetlenül bárkinek ajánljuk. A gyakorlatok végrehajtásához kézi súlyzót, gumikötelet használunk.

Terhestorna Nem Csak Kismamáknak

Az úgynevezett dinamikus terhestorna magába foglalja az aerobik alapjait, tartalmaz keringésfokozást, erősítést, mobilizálást, relaxációt ill. a vajúdáshoz szükséges légzéstechnika elsajátítását is.

A gyakorlatok változatosak, ügyelünk az intenzitás mértékére, hogy egy várandós édesanya is könnyedén végig tudja csinálni az edzést. Erősítésnél fokozott figyelmet fordítunk a vállöv, hát, medence, csípő tájékra, plusz azok mobilizálására.

Az egész terhestorna koncepció lényege, hogy felkészítsük kismamáink szervezetét, izomzatát, izületeit a szülésre és az utána való regenerációra, hogy könnyedebben vegye a várandóssággal járó nehézségeket.

Ugyanakkor szuper napi rendszeres program, ahol jókat lehet beszélgetni, zenére, ritmusra mozogni és ezzel együtt kiengedni az esetlegesen felgyülemlett feszültséget.

Hozd ki magadból OTTHON is a legjobbat!

Online Home Fitness bérlet 9990Ft/hó

Csatlakozz még ma a Prémium Clubhoz